Kategoriat
Yhdistys

Kokousterveiset

Tänään oli Kuopion polkijoiden hallituksen kokous. Porukka on intoa täynnä ja meinasi lähteä mopo pyörä käsistä.

Tarjolla oli myös kahvit ja mustikkapiirakkaa.
Tarjolla oli myös kahvit ja mustikkapiirakkaa.

Kokouksessa kertasimme yhdistyksen perustamiseen liittyneitä toimia. Kuopion polkijat on nyt yhdistysrekisterissä, nettisivut luotu, pankkitili avattu ja hakemus Pyöräliiton jäseneksi on vetämässä.

Pohdimme kokouksessa myös yhdistyksen sisäistä ja ulkoista viestintää. Sosiaalinen media on tärkeässä roolissa ja polkijoiden Facebook, Insta ja Twitter laulaa. Paikallisena yhdistyksenä tarvitsemme näkyvyyttä myös Kuopion katukuvassa ja pian Kuopion polkijat ry:n voi liimata tarrana vaikka pyöräänsä.

Kokouksessa kävimme läpi myös pyöräily- ja muita tapahtumia Kuopion alueella ja mietimme mihin laittaa paukkuja. Valtakunnallisella tasolla tärkeitä ovat toukokuun alussa 9.-17.5. Pyöräilyviikko ja marraskuussa Pyöräilytalvi-viikko. Kartoitimme kokouksessa myös yhteistyökumppaneita ja erilaisia yhteistyön muotoja.

Haluatko tukea Kuopion polkijat ry:n tärkeää työtä pyöräilyn edistämiseksi Kuopion seudulla? Jäseneksi voi liittyä ihan tuota pikaa.

Haluatko kuulla lisää? Laita viestiä ja kysy! Kerromme mielellään Kuopion polkijoiden toiminnasta.

Helmikuu on vasta puolivälissä, mutta kevättalvi on jo pitkällä. Monen Pyörällä kaiken ikää -pyöräluotsin riksakuume nousee jo. Aurinkoa ja kevättuulta ikäihmisten kasvoille. Odotamme kovasti myös Vilkkufillareita. Onneksi 1.5. puhalletaan ilmat vappupalloihin ja Vilkkufillareihin.

Kuopion polkijoiden hallitus Inka, Tapio, Maija ja Juha
Kuopion polkijoiden hallitus Inka, Tapio, Maija ja Juha.